Nejnovější recenze ze sekce Řetězové sady pro motorku
- Super
- nic-
- kvalitní výrobek
český výrobek srovnatelný se zahraničními
- Špičkový výrobek
Originál řetězovka mi na TDM vydržela 35t Km,tahle vydržela 45t Km. Jdu do ní znova. Je to nejvyšší řada výrobku a svou kvalitu potvrdila.
- kvalita
- Super cena
Spokojnost
Kvalitni produkt za rozumne penize.
D.I.D Řetězová sada Triumph 1050 Tiger 07-15
Přidáno: 23. října 2016
(naposledy upraveno 23. října 2016)
Zatím vždy spokojenost.
Dobrá kvalita
Jednoduše to klaplo :-)
- rada mechanika
doporučuji jeho koupi pro dostatečný nájezd kylometrů
D.I.D Řetězová sada Yamaha XJ 600 N,S (Diversion) 92-01
Přidáno: 23. září 2016
(naposledy upraveno 23. září 2016)
Zakoupeno v Motořetězy.cz
- Vše jak bylo popsáno a nabízeno(kvalita,cena dodání)
Doporučil mi ho kolega.
- Okamžik
- Čas ukáže
Český výrobek. Srovnatelná kvalita?! Mít možnost si sadu složit ve srovnatelné cenové relaci. Nasadil, seřídil, jezdím, zatím nebylo třeba seřizovat. Doporučuji. Za tu krátkou dobu nelze posoudit, chce to čas. Na čas, lepší brouzdání po internetu a posouzení pro a proti v můj prospěch.
- Orig.D.I.D sada za vybornu cenu...
Vyborny internetovy obchod,skoda ze nie je pobocka na Slovensku..
- Kvalitná a velmi silná reťaz.
- Snáď len tá rozeta by nemusela byť tak vyšperkovaná tými výrezmi.Ale je to len moj názor
Všetko OK:
ČZ Řetězová sada Suzuki GSF 600, S Bandit 00-04
Přidáno: 22. srpna 2016
(naposledy upraveno 22. srpna 2016)
- Česká značka
- Kvalita
- S předchozí sadou najeto 30000 km
S předchozí sadou jsem najel cca 30000 km bez problémů. Na loňské dovolené dostal řetěz zabrat, 4000 km bez dotažení a namazání, letos zvládnul ještě 5 tis, ale po návratu z Norska si už říkal o výměnu. Při koupi nové sady jsem opět sáhnul na po osvědčené značce. V porovnání s úplně první D.I.D. bych nepoznal výraznější rozdíl, je to spíše o preferenci značky
- zatím dobré
dobrá cena uvidíme jak vydrží
- Kvalita za rozumnú cenu
- Pekná zlatá farba
- zatial neviem, po 10000 a pravidelnej údržbe ako nová
Maximálna spokojnosť, som rád že som zvolil zlatú farbu, pekne na nej vidno kedy potrebuje umyť a namazať...
- Zatiaľ neviem, to ukáže počítadlo km.
- Zuby koliesok sú dosť skosené zo strán, možno to nie je vada, ale rozetové koliesko má vôľu na osadení náboja viac ako 0,5 mm, keby ho kupujem na Slovensku, reklamácia je istá.
Momentálne bojujem s montážou, robota na hodinku aj s vyčistením sa poriadne skompilkovala. do budúcna sa kolieskam Sunstar určite vyhnem, a to ešte uvidíme na životnosti. Pôvodné reťazové kolieska sú v pohode, keby som vedel, ani ich nemením, aj keď reťaz bola zodratá na šrot. Uvidíme, čo DID reťaz s x-krúžkami.
- Kvalita
Rychly a supr zbozi
- Objednal som si najkvalitnejsiu sadu tak dufam ze bude stat za to,ale vsetko je o udrzbe z mojej strany
D.i.d je osvedcena znacka tak budem doverovat
- Kvalita, cena.
Používám tento produkt, protože ho výrobce montuje do nových
motocyklů.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »